draadglas - Tiel

Glasherstel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

In bezit van B-VCA diploma

De Tielse Glashandel is er niet alleen voor het zetten van nieuwe ramen, maar ook voor glasherstel in Tiel bij schade. Het maakt niet uit of u ons nodig heeft voor het repareren van een haarscheur of het vervangen van een compleet gebarsten raam. Wij staan voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen bij het herstellen van de schade.

Lees meer over onze glassoortenBekijk onze speciale glassoorten

Snel en vakkundig glasherstel volgens de laatste ontwikkelingen

Als u uw glasherstel door de Tielse Glashandel laat uitvoeren, bent u altijd verzekerd van een snelle en vakkundige service. Onze glashandel is vakgecertificeerd en daarnaast altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van glas. Als u uw glas door ons laat repareren, weet u zeker dat dit goed gebeurt. Is uw glas in zoverre beschadigd dat het vervangen moet worden? Denk er dan over na om het glas door een stevigere glassoort te laten vervangen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit draadglas of gelaagd glas. Wilt u gelijk de isolatie van uw woning verbeteren? Dan is isolatieglas een goede oplossing. Met dit glas vermindert u het warmteverlies en bespaart u op uw stookkosten. Is uw kozijn ook beschadigd geraakt? Laat deze dan vervangen door ons, wij leveren namelijk ook kunststof kozijnen.

Kies voor onze snelle service

Beschadigd glas is altijd vervelend, zeker als het een raam van uw woning betreft. Dan wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk iemand beschikbaar is om het glasherstel in Tiel te bezorgen. De Tielse Glashandel heeft daarom een snelle service. Vraag vandaag nog een offerte aan, dan komen wij zo snel mogelijk uw schade repareren. U bereikt ons via 0344-617790 of info@tielseglashandel.nl.

Uw naam*

Evnt. bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Adres

Uw bericht