glasstoorten - tielse glashandel

Glassoorten

Wij houden van glas en onze passie delen wij graag met u. Dit vertaalt zich in het beste glas voor op uw kantoor of thuis. Wij hebben diverse soorten glas op voorraad. Hieronder zijn de bekendste glassoorten te vinden:

Floatglas

Floatglas heeft u meestal binnen handbereik. Floatglas wordt niet alleen toegepast in bovenlichten en meubels. Floatglas is ook de basis van isolatieglas en gelaagdglas. Dat het verwerken van floatglas een vak is, weten wij. Lees meer over floatglas.

Draadglas

Draadglas is weer helemaal terug! Vroeger ontbrak het in geen enkele productiehal. Tegenwoordig valt voor woningen de keus vaak op draadglas. Veiligheid en privacy kunnen hierbij doorslaggevend zijn. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van draadglas.

Gelaagd glas

Gelaagd glas bepaalt het uitzicht van iedere automobilist. Voor- en achterruiten van auto’s zijn gemaakt van gelaagd glas. Gelaagd glas heeft bijzondere eigenschappen die voor iedere situatie anders zijn. Lees meer over gelaagd glas.

Gehard glas

Indien u op safe wilt spelen, kies dan voor gehard glas! Gehard glas is veel sterker dan float glas. Soms is het gebruik van gehard glas verplicht gesteld. De Tielse Glashandel weet er alles van. Lees hier meer over de toepassingen van gehard glas.

Figuurglas

Met figuurglas creëert u sfeer en privacy. Figuurglas wordt onder andere gebruikt in voor- en tussendeuren en scheidingswanden van badkamers. Figuurglas is verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Lees hier meer over de mogelijkheden van figuurglas.

Spiegels

Spiegels mogen in geen enkel huis of kantoor ontbreken. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Ruimtes kunnen er groter door lijken. Binnenhuisarchitecten maken daar dankbaar gebruik van. Lees meer over spiegels.

Isolatieglas

Isolatieglas was vroeger een keuze. Tegenwoordig is het vaak een must. Of het nu om warmte-ïsolatie, geluidsisolatie of een combinatie van beide gaat, wij adviseren we u graag. Wij werken met hoogwaardig Nowak Glas uit Duitsland en zijn Isopane dealer. Lees meer over isolatieglas.