glasstoorten - tielse glashandel

Kunststof kozijnen

Vakgecertificeerd glasbedrijf

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

In bezit van B-VCA diploma

De Tielse Glashandel levert kunststof kozijnen in verschillende kleuren. U kunt deze kunststof kozijnen met verschillende soorten glas erin laten plaatsen in Tiel en omgeving. Bij ons profiteert u dus van een uitgebreide keuze in zowel -kleuren als glassoorten. Zo vindt u zeker de kozijnen en glassoort die perfect bij uw woning passen en naadloos op uw wensen aansluiten.

Lees meer over onze glassoortenBekijk onze speciale glassoorten

Kunststof kozijnen zijn zowel duurzaam als praktisch

Het plaatsen van kunststof kozijnen in Tiel heeft meerdere voordelen. Zo zijn deze kozijnen ontzettend duurzaam en behoeven ze weinig onderhoud. U heeft er dus voorlopig geen omkijken meer naar. Daarnaast zijn deze kozijnen zowel warmte- als geluidsisolerend. Dat is heel handig als u ze combineert met glas met dezelfde eigenschappen. Als u speciaal isolatieglas aanschaft is het namelijk wel zo slim om dit in een even isolerend kozijn te laten plaatsen. Zo optimaliseert u de isolerende eigenschappen van uw glas.

Een bedrijf voor al uw glaswerkzaamheden

Laat al uw glaswerkzaamheden door de Tielse Glashandel uitvoeren, dan weet u zeker dat dit volledig volgens uw wensen gebeurt. U kunt ons onder andere inschakelen voor het zetten van nieuwe ramen, glasherstel bij schade of zoals hierboven beschreven het zetten van kunststof kozijnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en bel naar 0344-617790 of mail naar info@tielseglashandel.nl

Uw naam*

Evnt. bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Adres

Uw bericht