0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Glas en duurzaamheid een mooie combinatie!

 

Duurzaam glas is de aller nieuwste trend op het gebied van glas. De Tielse Glashandel gaat altijd met de moderne tijd mee en wij staan dan ook helemaal achter deze ontwikkeling. Duurzaam glas is op een milieuvriendelijke manier gemaakt en is voor u als onze klant uiteindelijk veel zuiniger!

Isolatie mogelijkheden

Bij glas moet u op het gebied van duurzaamheid vooral denken een zo effectief en groot mogelijke isolatie. Dubbelglas is dan het allereerste antwoord. Maar er zijn veel meer aanvullende mogelijkheden. Met speciale gas vullingen bijvoorbeeld of extra coatings op het glas, wordt het uiteindelijke rendement nog hoger. U investeert aanvankelijk misschien iets meer geld. De jaarlijks terugkerende besparing die u op uw energierekening zult zien, zal dat echter meer dan goed maken!

Comfort & Glassterkte

Duurzaam glas voldoet aan meer eisen dan alleen energiebesparend zijn. Verder is duurzaam glas ook heel comfortabel. Dit comfort zit ‘m in de geluiddempende, maar ook in de zonwerende eigenschappen van ons glas. Waar u ook woont, wat voor weer het ook is en wat er buiten ook gebeurt, u zit binnen altijd goed! Zomers blijft het heerlijk koel, in de winter is het aangenaam warm en u heeft nooit last van geluidsoverlast.

Advies op maat

U ziet het, ook op glas gebied staan de ontwikkelingen niet stil. Onze mensen houden al die innovaties bij. En onze expertise is breed. Wij kunnen u deskundig adviseren op het gebied van isolatieglas, draadglas, figuurglas, floatglas, gehard glas, spiegels en glas in lood.

Dus moet er bij u thuis een ruit vervangen worden, zit u in een verbouwing, of wilt u bij uw bedrijf alle enkel glas ramen vervangen door dubbel glas? Neem dan contact op met ons!

ons-bedrijf-tiel-min
Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90