0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Glas en duurzaamheid een mooie combinatie!

 

Duurzaam glas

Duurzaam glas is de allernieuwste trend op het gebied van glas. De Tielse Glashandel in Tiel gaat altijd met de moderne tijd mee en wij staan dan ook helemaal achter deze ontwikkeling. Duurzaam glas is op een milieuvriendelijke manier gemaakt en is voor u als onze klant uiteindelijk veel zuiniger!

De isolatiemogelijkheden van duurzaam glas

Bij glas moet u op het gebied van duurzaamheid vooral denken een zo effectief en hoog mogelijke isolatiewaarde. Dubbelglas is dan het allereerste antwoord. Maar er zijn veel meer aanvullende mogelijkheden. Met bijvoorbeeld aanvullingen op speciaal glas of extra coatings op het glas, wordt het uiteindelijke rendement nog hoger. U investeert aanvankelijk misschien iets meer geld. De jaarlijks terugkerende besparing die u op uw energierekening zult zien, zal dat echter meer dan goed maken!

Comfort en glassterkte

Duurzaam glas voldoet aan meer eisen dan alleen energiebesparend zijn. Verder is deze glassoort ook heel comfortabel. Dit comfort zit hem in de geluiddempende, maar ook in de zonwerende eigenschappen van ons glas. Waar u ook woont, wat voor weer het ook is en wat er buiten ook gebeurt, u zit binnen altijd goed! Zomers blijft het heerlijk koel en in de winter is het aangenaam warm en u heeft nooit last van geluidsoverlast. Kies daarom voor de optie om te verduurzamen.

Ontvang advies op maat

U ziet het, ook op glasgebied staan de ontwikkelingen niet stil. Als specialist in glas houden al die innovaties bij. Wij kunnen u deskundig adviseren op het gebied van al onze verschillende glassoorten. Neem daarom meteen contact met onze medewerkers op voor meer informatie over duurzaam glas.

ons-bedrijf-tiel-min
Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.