0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Dubbelglas plaatsen

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Dubbelglas laten plaatsen

Als u dubbelglas wilt laten plaatsen, zit u goed bij de Tielse Glashandel in Tiel. Wij klaren deze klus gemakkelijk en snel. Als ervaren en gecertificeerd bedrijf dat snel en efficiënt werkt, luisteren wij naar al uw wensen. Onze medewerkers zorgen dan ook voor een vakkundige plaatsing van dubbelglas.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Dubbelglas laten plaatsen kent vele voordelen

Het plaatsen van dubbelglas in uw woning zorgt ervoor dat u profiteert van vele voordelen. Dubbelglas verhoogt uw woongenot aanzienlijk, omdat deze glassoort een stuk beter isoleert dan enkelglas. Door te kiezen voor dit isolatieglas heeft u minder last van tocht en lawaai én u zorgt voor een besparing op energiekosten. U hoeft namelijk minder hard te stoken om uw huis te verwarmen. Dubbelglas is dan ook een zeer milieuvriendelijke glassoort! Ook als u momenteel nog niet uw kozijnen wilt vervangen, kunnen we uw huidige (enkele) beglazing eenvoudig vervangen voor dubbelglas.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie over dubbelglas

Wilt u profiteren van de vele voordelen van dubbelglas? Laat dan dubbelglas plaatsen door de Tielse Glashandel. Als wij uw nieuwe glazen plaatsen, weet u zeker dat op professionele wijze wordt uitgevoerd. Heeft u interesse en wilt u graag een indicatie van de kosten? Vraag een offerte aan en ontdek!

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.