0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Dubbelglas plaatsen

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Dubbelglas laten plaatsen

Wilt u dubbelglas in uw woning in Tiel laten plaatsen? Dan is de Tielse Glashandel dé specialist die deze klus voor u klaart. Wij zijn een ervaren en vakgecertificeerd glasbedrijf dat snel en efficiënt werkt en luistert naar al uw wensen. Met veel plezier produceren en plaatsen we dubbelglas dat perfect bij uw woning past. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

De vele voordelen van dubbelglas laten plaatsen

Door dubbelglas in uw woning te laten plaatsen, verhoogt uw woongenot aanzienlijk. Dubbelglas isoleert namelijk een stuk beter dan enkelglas. Dit betekent niet alleen minder last van tocht en lawaai, maar ook een besparing op energiekosten. U hoeft namelijk minder hard te stoken om uw huis te verwarmen. Het is dan ook een zeer milieuvriendelijke glassoort! Ook als u momenteel nog niet uw kozijnen wilt vervangen, kunnen we uw huidige (enkele) beglazing eenvoudig vervangen voor dubbelglas. Als specialist met persoonlijke glasservice adviseren we u graag over alle mogelijkheden voor uw woning.

Neem direct contact met ons op

Wilt u binnenkort profiteren van de vele voordelen van dubbelglas? Wacht niet langer en schakel de Tielse Glashandel in voor het plaatsen van nieuwe beglazing in uw woning in of nabij Tiel. Vraag direct een offerte bij ons aan of vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 0344-617790, een e-mail te sturen naar info@tielseglashandel.nl of door het contactformulier in te vullen.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90