0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Glashandel nabij Arnhem

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Glashandel nabij Arnhem

Als u op zoek bent naar een ervaren glashandel in de buurt van Arnhem of Ede, zit u op de juiste plek bij de Tielse Glashandel in Tiel. Bij ons zit u goed voor verschillende glaszaken. Denk bijvoorbeeld aan renovatieprojecten wanneer u schade aan uw glas heeft. Wij zijn er om al uw glaswensen eenvoudig voor u te realiseren.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Wij zijn dé glashandel voor al uw glaswensen

Als ervaren glaszetter weten wij alle zaken rondom uw glas voor u op te lossen. Door onze kennis over glas, kunnen wij u te allen tijde voorzien van deskundig advies. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste voorschriften over beglazing en montage, waardoor u wordt geholpen aan de hand van de nieuwste methoden en technieken als het gaat om bijvoorbeeld nieuwe beglazing. U kunt natuurlijk niet alleen terecht voor nieuw glas, maar ook juist voor het herstellen van glas. Waar u ons ook voor nodig heeft, wij weten altijd uw glas op veilige manier te plaatsen. Dit komt omdat al onze medewerkers een B-VCA diploma hebben. Voor de beste glasservice voor al uw glaszaken, zit u dus goed bij onze glashandel.

Schakel meteen onze specialisten in

Heeft u een kapotte ruit en wilt u deze graag laten maken? Of is uw glas misschien aan complete vervanging toe? Onze glashandel staat graag voor u klaar. Door onze ruime ervaring weten wij u altijd op de best mogelijke manier te helpen. Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze dienstverleningen.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.