0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Glasservice Tiel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Glasservice in en nabij Tiel

Bent u op zoek naar de beste glasservice van Tiel en omstreken? Dan bent u bij de Tielse Glashandel op de goede plek. Wij zijn een ervaren en vakgecertificeerde glasspecialist uit Tiel die hoogwaardige kwaliteit, persoonlijke service en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Of u nu het huidige glaswerk van uw woning in of nabij Tiel wilt laten vervangen of op zoek bent naar een glasspecialist die professioneel glasherstel uitvoert; u rekent bij ons altijd op de beste glasservice.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Voorbeelden van glasservice die wij als glasspecialist uit Tiel aan u aanbieden

Als glasspecialist uit Tiel zijn we uiteraard gespecialiseerd in het plaatsen van glas, zowel standaard glassoorten als speciaal glas. Zo kunnen we bij u onder andere de volgende glassoorten plaatsen:

Naast het plaatsen van glas, valt ook glasherstel onder de glasservice die we als glasspecialist uit Tiel aan onze klanten aanbieden. Zit er bijvoorbeeld een haarscheur in uw glas of is uw glas zelfs compleet gebarsten? Dan zorgen we ervoor dat uw glaswerk op snelle en vakkundige wijze hersteld of, indien nodig, vervangen wordt.

Schakel ons in en profiteer van onze expertise

U wilt natuurlijk optimaal genieten van uw woning in of nabij Tiel en daarom is het begrijpelijk dat u op zoek bent naar een glasspecialist met uitstekende glasservice. De Tielse Glashandel is ISO-, VCA- en PSO-gecertificeerd én heeft een certificaat ontvangen voor Duurzaam Herstel. Wij produceren, leveren en plaatsen kwalitatief hoogwaardig glas volgens uw wensen. Profiteer van onze expertise! Vraag direct een offerte bij ons aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel hiervoor naar 0344-617790, stuur een e-mail naar info@tielseglashandel.nl of vul het contactformulier in.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90