0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Draadglas plaatsen Tiel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Draadglas laten plaatsen in en nabij Tiel

Draadglas is weer helemaal terug en laat u natuurlijk plaatsen door onze specialisten in Tiel! Vroeger ontbrak het in geen enkele productiehal. Tegenwoordig valt voor woningen de keus vaak op deze glassoort. Veiligheid en privacy zijn hierbij vaak doorslaggevend. U vraagt uzelf waarschijnlijk af of deze glassoort ook voor uw woning de beste keuze is. Bij de Tielse Glashandel helpen we u met een persoonlijk advies bij het maken van deze keuze.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Draadglas laten plaatsen door experts uit Tiel

Draadglas bestaat uit glas met een ingebouwd metalen raster en is gemakkelijk door ons te plaatsen. Het geheim zit in het raster, wat de wapening vormt. Als het glas breekt, houdt het metalen raster de glasscherven bijeen. Bij de productie wordt het metalen raster door walsen in gloeiend glas gedrukt. Vervolgens wordt het langs andere walsen gevoerd en volledig met glas onthuld. In de laatste wals kan een patroon gegraveerd zijn. Draadglas is daarom niet alleen leverbaar en te plaatsen in verschillende maten, maar ook in een aantal patronen.

Waarmee gaat draadglas samen?

Draadglas valt samen met andere glassoorten onder de categorie veiligheidsglas, namelijk:

Voor de toepassing van veiligheidsglas geldt een norm (NEN 3569). Deze norm schrijft bindend voor waar welke soort veiligheidsglas gebruikt dient te worden. Wij zijn bekend met de volledige regelgeving rondom deze norm, dus als u uw draadglas of ander veiligheidsglas door ons laat plaatsen, weet u zeker dat het aan alle eisen voldoet.

Toepassingen van deze glassoort

Bent u op zoek naar glas wat tegen een stootje kan? Dan is draadglas plaatsen de oplossing. Dit glas wordt net als figuurglas verwerkt in buitendeuren, tussendeuren en ramen. Verwacht u meer van glas, dan alleen veiligheid? Ook dan kan deze glassoort voor u een oplossing zijn. Wij leveren dit glas zelfs met extra’s, zoals isolerende, zonwerende of brandvertragende eigenschappen. Draadglas is bij ons niet voor niets een gangbaar en veelzijdig product. Voor iedere behoefte is er wel een soort draadglas.

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor draadglas

Vraag een offerte aan voor draadglas of neem contact met ons op voor meer informatie over deze glassoort. Onze medewerkers vertellen u graag meer hierover. Dit geldt natuurlijk ook voor onze andere glassoorten. U bereikt ons door te bellen naar 0344-617790.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.