0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Kogelwerend glas in ramen en deuren

 

Een kantoorpand waarin veel glas is verwerkt, oogt transparant en is tegenwoordig zeer trendy. Het gebouw moet ook veilig zijn. Het plaatsen van kogelwerend glas geldt als de eerste bescherming van uw kantoor- of bedrijfspand. Het meerlaagse veiligheidsglas wordt vaak toegepast in gebouwen met een verhoogd veiligheidsrisico, zoals banken, musea, overheidsdiensten, ambassades en ziekenhuis. Kogelwerend glas biedt niet alleen maximale veiligheid voor de mensen op kantoor, maar het heeft ook een geluiddempend effect en het houdt UV-zonlicht tegen.

Kogelwerend glas in verschillende beveiligingsniveaus

Wij hebben verschillende soorten en maten kogelvrij glas in het assortiment, dat bescherming biedt tegen allerlei vormen van (gewapende) agressie. Het wordt geleverd in verschillende beveiligingsklassen, diktes en tinten. De keuze voor een bepaald type kogelwerend glas kan worden afgestemd op het gewenste beschermingsniveau. Kogelvrij glas moet worden geplaatst in een raamkozijn of deurkader dat zelf ook kogelwerend is, anders gaat het effect van deze maatregel verloren.

Kogelvrij glas toont als een gewone ruit

Kogelwerend glas is van hoge kwaliteit. Het toont als een normale ruit, met als grote meerwaarde de veiligheidsfunctie. Het traditionele kogelvrije glas was vaak erg dik, maar de ontwikkeling van dit beveiligingsglas staat niet stil. Door voortdurende innovaties wordt kogelwerend glas steeds dunner, zonder concessies te hoeven doen aan de krachtige en beschermende functie. Voordeel is bovendien dat het glas beter in kozijnen en ombouwen past en het hang- en sluitwerk er beter op aansluit.

Geen splintervorming op de werkvloer

Kogelvrij glas bestaat uit meerdere glaslagen met daartussen een kunststof folielaag. Er is speciaal splintervrij kogelwerend glas te verkrijgen. Een belangrijk voordeel hiervan is dat het aan de interieurkant vrij van splintervorming is. In geval van een gewapende overval of andere gewelddadige aanslag op de ramen en deuren, is er geen sprake van rondvliegende splinters. Bij glasbreuk blijft de folie intact, de glasscherven blijven verbonden aan de folielaag.

Kogelwerend glas op maar nodig?

Kiezen voor kogelwerend glas is kiezen voor maatwerk. Het is belangrijk om het juiste kogelvrije glas te plaatsen, dat past bij de functie en uitstraling van het kantoorpand. Wij kunnen u hierin een deskundig en maatgericht advies geven.

ons-bedrijf-tiel-min
Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.