0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Figuurglas plaatsen Tiel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Figuurglas laten plaatsen in Tiel

Door figuurglas te laten plaatsen in uw woning in Tiel creëert u sfeer en privacy. Figuurglas wordt onder andere gebruikt in een tussen- of voordeur en de scheidingswand van een badkamer. Het glas is verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. De keuze is aan u. De Tielse Glashandel in Tiel helpt u graag bij het creëren van uw eigen sfeer door figuurglas in uw tussendeur, voordeur en/of scheidingswand in Tiel te plaatsen.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Ontdek de productiemethode van het figuurglas

Figuurglas was vroeger ook bekend onder de naam ‘gegoten glas’. Deze naam verwijst naar de oorspronkelijke fabricage van de glassoort, waarbij glas op een ijzeren tafel werd gegoten. Vervolgens werden figuren in de glasplaat gedrukt met een wals onder extreem hoge temperatuur. Tegenwoordig wordt figuurglas niet gegoten maar gedrukt en tussen twee rollen doorgevoerd. Op deze rollen is een patroon gegraveerd die u in spiegelbeeld aantreft op het glas. Bij het plaatsen van figuurglas, bijvoorbeeld op uw voordeur, heeft u een ruime keuze aan patronen. Wij kunnen figuurglas in verschillende maten en kleuren plaatsen.

Geef karakter aan uw pand met figuurglas in uw voordeur

Figuurglas beperkt de doorkijk en laat toch licht door, waardoor het erg geschikt is voor een voordeur, tussendeur of scheidingswand. Bij figuurglas wordt er gespeeld met licht en schaduw, waardoor dit glas breder toe te passen is dan andere glassoorten. Wie oog voor het effect heeft, kan eindeloos variëren met patronen en kleuren. Dit glas geeft namelijk karakter aan een pand. Architecten weten dit als geen ander en maken er dankbaar gebruik van. Niet alleen figuurglas is geschikt om te plaatsen bij een voordeur of tussendeur, ook floatglas is hier uiterst geschikt voor.

Laat glas plaatsen door een gecertificeerd glasspecialist

Als u uw voordeur, tussendeur of scheidingswand een karakteristieke uitstraling wilt geven, biedt figuurglas hiervoor de perfecte uitkomst. Als professionele glashandel helpen wij u graag met de plaatsing hiervan. Schakel ons meteen in voor al uw glaswerkzaamheden en profiteer van expertise!

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.