0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Figuurglas plaatsen Tiel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Figuurglas laten plaatsen in Tiel

Door figuurglas te laten plaatsen in uw woning in Tiel creëert u sfeer en privacy. Figuurglas wordt onder andere gebruikt in een tussen- of voordeur en de scheidingswand van een badkamer. Het glas is verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. De keuze is aan u. De Tielse Glashandel helpt u graag bij het creëren van uw eigen sfeer door figuurglas in uw tussendeur, voordeur en/of scheidingswand in Tiel te plaatsen.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Ontdek de productiemethode van het figuurglas dat u laat plaatsen bij u in Tiel

Figuurglas was vroeger ook bekend onder de naam ‘gegoten glas’. Deze naam verwijst naar de oorspronkelijke fabricage van de glassoort, waarbij glas op een ijzeren tafel werd gegoten. Vervolgens werden figuren in de glasplaat gedrukt met een wals. Dit gebeurde onder een extreem hoge temperatuur. Tegenwoordig wordt figuurglas niet gegoten, maar gedrukt. Het gloeiend hete glas wordt tussen twee rollen doorgevoerd. Op deze rollen is een patroon gegraveerd. Het patroon van de rol treft u in spiegelbeeld op het glas aan. De patronen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Daarom heeft u bij figuurglas veel keuze, bijvoorbeeld voor uw voordeur. Bovendien kunnen we figuurglas in verschillende maten en kleuren bij u plaatsen, dus u vindt zeker glas dat perfect past bij uw woning in Tiel.

Geef karakter aan uw pand met figuurglas in uw tussendeur, voordeur of scheidingswand

Figuurglas beperkt de doorkijk en laat toch licht door. Daarmee is figuurglas bij uitstek geschikt in bijvoorbeeld een scheidingswand in uw badkamer of in uw voordeur. Figuurglas betekent spelen met licht en schaduw. Daarom is dit glas veel breder toe te passen dan de meeste glassoorten. Wie oog voor het effect heeft, kan eindeloos variëren met patronen en kleuren. Daarnaast wordt figuurglas niet alleen veel toegepast in het zijlicht van een voordeur; ook tussendeuren worden vaak van dit decoratieve glas gemaakt. Het geeft karakter aan een pand. Architecten weten dit als geen ander en maken er dankbaar gebruik van. Wilt u ook uw eigen sfeer creëren door figuurglas, bijvoorbeeld in uw voordeur? Bij de Tielse Glashandel kennen we de unieke eigenschappen en effecten van deze en andere glassoorten. Wij delen deze kennis graag met u.

Laat glas plaatsen door een gecertificeerd glasspecialist

Vraag een offerte aan voor het laten plaatsen van figuurglas in Tiel of neem contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar 0344-617790 of door te mailen naar info@tielseglashandel.nl. Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van deze en andere prachtige glassoorten. Laat ons u helpen bij het plaatsen van figuurglas in uw voordeur, tussendeur of scheidingswand. De Tielse Glashandel is een gecertificeerde glasspecialist, dus u kunt al uw glaswerkzaamheden met een gerust hart aan ons over laten.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90