0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Floatglas plaatsen Tiel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Floatglas laten plaatsen in en nabij Tiel

Floatglas laat u plaatsen door de Tielse Glashandel, dé glashandel van Tiel en omstreken. Floatglas heeft u meestal, zonder dat u dit bemerkt, al binnen handbereik. Deze glassoort wordt niet alleen toegepast in bovenlichten en meubels, het vormt ook de basis van isolatieglas en gelaagd glas. Het verwerken van deze breed toepasbare glassoort is een vak apart, maar daarbij helpen we u graag. Uw floatglas door ons laten plaatsen in en nabij Tiel behoort ook tot de mogelijkheden.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Laat ambachtelijk geproduceerd floatglas plaatsen bij u in en nabij Tiel

Floatglas staat beter bekend onder de naam vensterglas of vlakglas. De basis grondstoffen van deze glassoort bestaan onder andere uit zand, kalk en soda. Het glas komt vloeibaar uit de smeltovens en wordt tijdens het koelen over een vloeibaar tin bad getrokken. Door dit proces is de naam floatglas (drijvend glas) ontstaan. Vervolgens wordt het glas langzaam afgekoeld, waardoor een vlakke plaat ontstaat. Tijdens dit volcontinue proces wordt de temperatuur van het glas nauwlettend in de gaten gehouden. Het is relatief soepel glas. De dikte en afmetingen van deze glassoort kunnen zeer verschillend zijn. Door toevoeging van andere stoffen krijgt het glas zijn kleur.

De diverse bewerkingen van deze glassoort

Isolatieglas bestaat uit twee of meer platen floatglas en is bij nieuwbouw niet meer weg te denken. Dit glas isoleert beter dan de enkele variant, wat een positieve invloed heeft op het energielabel van uw huis. De toepassingen van floatglas zijn ontzettend breed. De glassoort wordt niet alleen verwerkt in bovenlichten, maar bijvoorbeeld ook in meubels. Planken van dit soort glas maken uw huiskamer bovendien extra gezellig. Met een bijzondere rand of gravering krijgen de planken de gewenste stijl. Wij hebben een jarenlange ervaring in het poly- en facetslijpen van glasranden. Hierdoor kunnen we zowel eenvoudige als complexe bewerkingen vakkundig voor u uitvoeren.

Vraag een offerte aan

Onze glashandel in Tiel kan uw floatglas volledig volgens uw wensen produceren en plaatsen. Onze gecertificeerde medewerkers voeren de gewenste bewerkingen nauwkeurig en vakkundig uit. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen van floatglas of een andere glassoort in Tiel. U bereikt ons door te bellen naar 0344-617790 of te mailen naar info@tielseglashandel.nl.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90