0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Floatglas plaatsen Tiel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Floatglas laten plaatsen in en nabij Tiel

Floatglas laat u plaatsen door de Tielse Glashandel, dé glasspecialist in Tiel. Het verwerken van deze breed toepasbare glassoort is een vak apart, waar expertise voor nodig is. Daar helpen wij u maar al te graag bij.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Laat ambachtelijk geproduceerd floatglas plaatsen

Floatglas is beter bekend onder de naam ‘vensterglas’ of ‘glas’. De basis grondstoffen van deze glassoort zijn onder andere zand, kalk en soda. Het glas komt vloeibaar uit de smeltovens en wordt tijdens het koelen over een vloeibaar tinbad getrokken. Vervolgens wordt het glas langzaam afgekoeld, waardoor een vlakke plaat ontstaat. De dikte en afmetingen zijn enorm verschillend. Door de toevoeging van andere stoffen ontstaat kleur. Deze glassoort wordt niet alleen toegepast in bovenlichten en meubels, het vormt ook de basis van:

Wij helpen u graag met het plaatsen van deze glassoort.

De diverse bewerkingen van deze glassoort

Bij nieuwbouw is floatglas niet meer weg te denken. Het isolatieglas, wat uit twee of meer platen floatglas bestaat, isoleert beter dan een enkele variant. Dit heeft een positieve invloed op het energielabel van uw huis. Floatglas is breed inzetbaar. Planken van deze glassoort maken uw huiskamer sfeervol en gezellig. Wij hebben jarenlang ervaring in het poly- en facetslijmpen van glasranden. Hierdoor kunnen we zowel eenvoudige als complexe bewerkingen vakkundig voor u uitvoeren.

Vraag een offerte aan voor floatglas

Ons bedrijf kan floatglas volledig volgens uw wensen produceren en plaatsen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van andere glassoorten. Onze gecertificeerde medewerkers voeren de gewenste bewerkingen nauwkeurig en vakkundig uit. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden!

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.