0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Gelaagd glas

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Gelaagd glas plaatsen in en nabij Tiel

Gelaagd glas bepaalt het uitzicht van iedere automobilist, waardoor het extra belangrijk is dat u dit laat plaatsen door de Tielse Glashandel in Tiel. Voor- en achterruiten van auto’s zijn namelijk gemaakt van deze glassoort. Het glas heeft bijzondere eigenschappen en is beschikbaar in vele verschillende kleuren. Het is niet voor niets dat deze glassoort een brede toepasbaarheid kent.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Verschillende kleuren en sterkten gelaagd glas laten plaatsen

Gelaagd glas bestaat uit meerdere glasplaten die bijeengehouden worden door polyvinylbutyral-folie. Hoe groter het aantal glasplaten in combinatie met de folies, hoe sterker het glas. De glasplaten worden onder hoge druk op elkaar geperst in een ketel. De kleur van gelaagd glas wordt niet alleen bepaald door de kleur van het floatglas, maar ook door dat van het polyvinylbutyral-folie. Het glas is stevig, maar mocht het toch breken, dan blijft het aan de folie hangen. Het glas behoudt dus zijn functie tot het vervangen wordt. Letsel wordt op deze manier voorkomen.

Veiligheidsglas is een mooie beveiligingsoplossing

Gelaagd glas is net als draadglas een veiligheidsglas. Vraagt u zich af welk soort veiligheidsglas u nodig heeft? De NEN 3569-norm bepaalt welke soort veiligheidsglas waar toegepast dient te worden. Wij zijn bekend met deze norm en voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies. Adviseren over gelaagd glas is bij ons aan de orde van de dag. Wij begrijpen dat veiligheid niet het enige is. Onze medewerkers denken daarom graag mee over een mooie oplossing. Onze vakkundige medewerkers verwerken en plaatsen uw gelaagd glas met aandacht en zorg.

Vraag een offerte aan voor deze veelzijdige glassoort

Gelaagd glas is niet alleen geschikt voor vensters, balkons en dakbeglazing. Deze glassoort wordt ook toegepast in overkappingen, scheidingswanden en deuren met een lage borstwering. Wij plaatsen graag uw gelaagd glas. Dit glas kan bijvoorbeeld ook brandwerend zijn, wat zorgt voor extra veiligheid. Vraag snel vrijblijvend een offerte aan voor deze veelzijdige glassoort.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.