0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Isolatieglas bestellen Tiel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Isolatieglas bestellen in Tiel

Isolatieglas bestellen is tegenwoordig vaak een must, omdat deze glassoort de isolatie, en daarmee het energielabel van uw huis in Tiel  verbetert. Of het nu om warmte-isolatie, geluidsisolatie of een combinatie van beiden gaat, bij de Tielse Glashandel in Tiel adviseren we u graag. Wij werken met hoogwaardig Nowak Glas uit Duitsland en zijn Isopane-dealer.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Uw gewenste isolatieglas bij ons bestellen

Het isolatieglas dat u bij ons kunt bestellen bestaat uit twee of meer lagen floatglas. Tussen het binnen- en het buitenblad bevindt zich een zogenaamde spouw. Deze is meestal gevuld met lucht of een isolerend gas. De kleuren zijn mooi en helder. Wie kiest voor isolatieglas, kiest voor een lager energieverbruik of een beter energielabel. Omdat u minder hoeft te stoken, draagt u tevens bij aan de CO₂-reductie. Isolatieglas maakt uw huis bovendien behaaglijk. Wist u dat isolatieglas meer kan doen dan de warmte zo veel mogelijk binnen houden? De Tielse Glashandel heeft verschillende soorten isolatieglas waarin warmte-isolerende eigenschappen gecombineerd worden.

Isolatieglas met verschillende eigenschappen

Isolatieglas wordt niet alleen gebruikt in vensters, maar ook in schuifpuien en deuren. Wilt u van uw huis en tuin zo veel mogelijk één geheel maken? Kies dan voor een serre of aanbouw met isolatieglas. Ervaar de ruimte en geniet van het prachtige uitzicht. Voor extra veiligheid adviseren we u ons speciaal isolatieglas met inbraakwerende eigenschappen te bestellen. Ligt uw woning aan een drukke weg? Dan kan isolatieglas met geluidsisolerende eigenschappen bestellen een uitkomst zijn. Kantoren krijgen een chique uitstraling met een façade van isolatieglas en bestellen daarom ook vaak deze glassoort.

Laat u adviseren over de mogelijkheden in isolatieglas

Weet u al welk soort isolatieglas u gaat bestellen? Kiest u voor kogelwerend glas of toch voor een van onze andere mogelijkheden? Als u twijfelt over welk isolatieglas voor u geschikt is, adviseren wij u graag. Door ons persoonlijke en deskundige advies weet u zeker dat u de juiste keus maakt. Informeer snel naar de mogelijkheden!

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.