0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Glaszetter nabij Arnhem

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Glaszetter nabij Arnhem

Als u op zoek bent naar een goede glaszetter in Arnhem, Ede of omgeving, zit u helemaal goed bij ons. De Tielse Glashandel in Tiel weet raad met allerlei soorten glas. Daarom weten wij ook als geen ander al uw glaswensen te vervullen. Of het nu gaat om herstel of geheel nieuwe glazen, wij zijn dé specialist voor u.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Dé glaszetter die al uw wensen in vervulling laat gaan

Bij onze glashandel nabij Arnhem zit u goed voor verschillende glaszaken. Wij hebben de kennis in huis om u te adviseren over onze glasproducten. Daarnaast hebben wij de kunde om zaken rondom uw glas uit te voeren. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten glas. Is uw huis nog niet goed geïsoleerd? Dan kunnen onze specialisten isolatieglas plaatsen. Deze glassoort is uiterst geschikt om de wintermaanden op een goede manier door te komen. Bent u op zoek naar glas om uw woning extra karakter te geven? Dan is het plaatsen van figuurglas een van de mogelijkheden. Welke glassoort u ook wenst, onze glaszetter plaatst het graag voor u.

Schakel ons in voor het zetten van verschillende soorten glas

Als glaszetter staan wij graag voor u klaar. Weet u niet goed welke glassoort geschikt is voor uw specifieke toepassing? Dan geven onze specialisten graag deskundig advies. Zo weet u zeker dat u de juiste glassoort kiest. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.