0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Kunststof kozijnen plaatsen Tiel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Kunststof kozijnen laten plaatsen in of nabij Tiel

De Tielse Glashandel levert kunststof kozijnen in verschillende kleuren, die u met verschillende soorten glas erin kunt laten plaatsen in Tiel en omgeving. Bij ons bedrijf in Tiel profiteert u dus van een uitgebreide keuze in zowel kleuren als glassoorten. Zo vindt u zeker de kozijnen en glassoorten die perfect bij uw woning passen en naadloos op uw wensen aansluiten.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Duurzame en praktische kunststof kozijnen laten plaatsen

Het plaatsen van kunststof kozijnen heeft meerdere voordelen. Zo zijn deze kozijnen ontzettend duurzaam en behoeven ze weinig onderhoud. U heeft er dus voorlopig geen omkijken meer naar. Daarnaast zijn deze kozijnen zowel warmte- als geluidsisolerend. Dat is heel handig als u ze combineert met glas met dezelfde eigenschappen. Als u speciaal isolatieglas aanschaft, is het namelijk wel zo slim om dit in een even isolerend kozijn te laten plaatsen. Zo optimaliseert u de isolerende eigenschappen van uw glas.

Een bedrijf voor al uw glaswerkzaamheden

Laat al uw glaswerkzaamheden door ons als glasspecialist uitvoeren, dan weet u zeker dat dit volledig volgens uw wensen gebeurt. Wij zijn in staat om op vakkundige wijze uw kunststof kozijnen voor u te plaatsen. Heeft u hier interesse in? Vraag vrijblijvend een offerte voor een indicatie over de kosten.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.