0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Speciaal glas

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Naast onze standaardglassoorten, kunt u bij de Tielse Glashandel terecht voor speciaal glas. Dit is leverbaar in verschillende soorten. Hieronder vindt u een overzicht van de soorten speciaal glas die wij kunnen leveren en plaatsen in uw woning in en nabij Tiel.
ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Geëmailleerd speciaal glas

Geëmailleerd glas wordt gemaakt door gesmolten glas in een laagje aan te brengen op een voorwerp van aardewerk of van metaal. Dit glas kan echter ook als ondergrond dienen; dan brengt men een laagje gesmolten glas aan op glas ter decoratie en ter versteviging. Lees meer over geëmailleerd glas.

Glas in lood

Glas in lood geeft een huiseigenaar de mogelijkheid om een persoonlijke compositie te ontwerpen, waardoor er een uniek, speciaal raam ontstaat. Dit persoonlijke design geeft een extra dimensie aan het eigen huis. Lees meer over glas in lood.

Brandwerend glas

Brandwerende beglazing, in de volksmond ook wel hittebestendig glas genoemd, is eigenlijk veiligheidsglas dat langzamer brandt. Dit is speciaal glas dat bewerkt is met een laag van hars of gel die brandvertragend werkt. Lees meer over de mogelijkheden van brandwerend glas.

Geslepen glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in het glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Kogelwerend glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Beloopbaar glas

Glas waar u overheen kunt lopen, roept bij veel mensen een wat vreemd gevoel op. Dit komt doordat men glas automatisch associeert met een zeer breekbaar, speciaal materiaal. Toch wordt het zogenaamde beloopbare glas steeds vaker toegepast. Lees meer over beloopbaar glas.

Geslepen spiegels

Geslepen spiegels voegen iets bijzonders toe aan uw spiegel en daarmee aan uw interieur. Wij maken spiegels voor u in elke gewenste maat met desgewenst een bijzondere afwerking naar keuze. Lees meer over de mogelijkheden van geslepen spiegels.

Ontdek de mogelijkheden voor uw woning

Geef uw woning meerwaarde door speciaal glas te laten plaatsen. De Tielse Glashandel is dé ervaren specialist die u voor deze klus inschakelt. Als professionele glashandel hebben we al vele klanten in en nabij de omgeving van Tiel voorzien van kwaliteitsvol, op maat gemaakt glaswerk. Heeft u vragen over speciaal glas of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Bel dan naar 0344-617790, mail naar info@tielseglashandel.nl of vul het contactformulier in. U kunt ook direct een offerte bij ons aanvragen.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90