0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Speciaal glas

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Speciaal glas

Bij de Tielse Glashandel in Tiel kunt u terecht voor speciaal glas. Dit is glas is, net als onze andere glassoorten, leverbaar in verschillende soorten. Hieronder vindt u een handig overzicht van de soorten speciaal glas die wij kunnen leveren en plaatsen in uw woning.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Geëmailleerd speciaal glas

Geëmailleerd glas wordt gemaakt door gesmolten glas in een laagje aan te brengen op een voorwerp van aardewerk of van metaal. Dit speciaal glas kan echter ook als ondergrond dienen; dan brengt men een laagje gesmolten glas aan op glas ter decoratie en ter versteviging van het glas.

Glas in lood

Glas in lood geeft een huiseigenaar de mogelijkheid om een persoonlijke compositie te ontwerpen, waardoor er een uniek en speciaal raam ontstaat. Dit persoonlijke design geeft een extra dimensie aan het eigen huis.

Brandwerend glas

Brandwerende beglazing, in de volksmond ook wel hittebestendig glas genoemd, is eigenlijk veiligheidsglas dat langzamer brandt. Dit is speciaal glas dat bewerkt is met een laag van hars of gel die brandvertragend werkt.

Geslepen glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in het glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas.

Kogelwerend glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat.

Beloopbaar glas

Glas waar u overheen kunt lopen, roept bij veel mensen een wat vreemd gevoel op. Dit komt doordat men glas automatisch associeert met een zeer breekbaar, speciaal materiaal. Toch wordt het zogenaamde beloopbare glas steeds vaker toegepast.

Geslepen spiegels

Geslepen spiegels voegen iets bijzonders toe aan uw spiegel en daarmee aan uw interieur. Wij maken spiegels voor u in elke gewenste maat met desgewenst een bijzondere afwerking naar keuze.

Ontdek de mogelijkheden in glas voor uw woning

Geef uw woning meerwaarde door speciaal glas te laten plaatsen. De Tielse Glashandel is hét bedrijf dat u hiervoor inschakelt. Wij  hebben al vele klanten voorzien van kwaliteitsvol, op maat gemaakt glaswerk. Heeft u vragen over speciaal glas of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan snel contact met ons op over speciaal glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.