0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Geëmailleerd glas

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Geëmailleerd glas, ook wel gehard glas genoemd, is een laagje gesmolten glas op een voorwerp van aardewerk of metaal. Deze glassoort kan ook als ondergrond dienen; dan wordt een laagje gesmolten glas ter decoratie en versteviging aangebracht op glas. In het emailleerproces kan men met een reeks standaard emaillekleuren werken. Door het glas in laagjes aan te brengen, kan het bovendien allerlei soorten kleuren krijgen.
ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Het proces van geëmailleerd glas

Het emailleren van glas zorgt voor een decoratief karakter en een grotere sterkte. Verf van email wordt tegelijk met de glasproductie thermisch “ingebakken”. Een gedeelte van het glas krijgt zo een laag die geëmailleerd is. Hierdoor wordt het glas harder, weerbestendiger en slijtvaster. Geëmailleerd glas is hierdoor geschikt voor specifieke toepassingen in de vorm van bijvoorbeeld glazen panelen. Dit kunnen zowel enkelvoudige panelen of panelen van dubbelzijdig glas zijn. Het glas van deze panelen kan ondoorzichtig, transparant of gekleurd geëmailleerd worden. De techniek van verhitting van glas en emaillering zorgt voor hard en duurzaam glas dat gebruikt kan worden voor diverse doeleinden in de decoratieve binnen- en buitenhuisarchitectuur.

Plaats direct uw bestelling

Wij zullen u vooraf goed adviseren omtrent de mogelijkheden en toepassingen van geëmailleerd glas, om zo een product op maat voor u te kunnen maken. U kunt rechtstreeks telefonisch contact met onze glashandel in Tiel opnemen via 0344-617790. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Indien u het contactformulier invult of een e-mail stuurt naar info@tielseglashandel.nl, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Via deze contactkanalen kunt u ook direct een offerte aanvragen voor geëmailleerd glas of andere glassoorten voor uw woning in of nabij Tiel.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.