0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Geslepen glas Tiel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Geslepen glas bestellen in Tiel

Geslepen glas van onze glashandel in Tiel heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in het glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Het slijpen geeft een mooie decoratieve uitstraling aan het glas. Gehard glas met geslepen decoratie kan toegepast worden in douchedeuren, glazen wanden of klapdeuren en andere glazen afscheidingen, maar ook in tafelbladen of zelfbedachte toepassingen. Ook spiegels kunnen mooi geslepen worden. Kortom, de mogelijkheden van deze glassoort zijn eindeloos.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Verschillende typen geslepen glas door een specialist uit Tiel

Het slijpen van glas heeft verschillende functies. Het dient ter afwerking, wanneer bijvoorbeeld een douchecabine of douchedeur op maat is gesneden. Slijpen voor decoratie wordt toegepast om de deur een motief te geven. Het slijpen van glasranden kan ook een andere functie hebben, zoals het bevorderen van de duurzaamheid van het glas en het tegengaan van breuken. Het slijpen beschermt het glas bijvoorbeeld tegen een thermische breuk door temperatuurverschil in het glas. Voor geslepen glas bij u in en nabij Tiel maakt het hierdoor niet uit wanneer de zon er lang op staat. Het slijpen kan uw glas bovendien beschermen tegen haarscheuren.

Slijpwerk op maat uit onze werkplaats

In onze geavanceerde werkplaats in Tiel verzorgen wij graag maatwerk voor uw geslepen glas. Het poly-slijpen op onze volautomatische slijpmachine genereert een prachtige afwerking van bijvoorbeeld tafelranden of planchetten. Ook het boren van gaten en het zagen van sparingen op elke gewenste maat behoren bij de Tielse Glashandel tot de mogelijkheden. Welk soort glas u laat bewerken maakt niet uit, want onze gecertificeerde glashandel heeft ervaring met diverse glassoorten.

Geslepen glas bestellen

Wanneer u glas aanschaft, is het zinvol om met de Tielse Glashandel de toepassing en de locatie waar het glas geplaatst moet worden door te spreken. Wij voorzien u graag van een passend persoonlijk advies. Bestel uw geslepen glas in Tiel door contact met ons op te nemen en laat het zetten door onze vakkundige medewerkers. U bereikt ons door te bellen naar 0344-617790 of een mail te sturen naar info@tielseglashandel.nl.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90