0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Glas in lood Tiel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Voor prachtig glas in lood bent u bij onze glashandel in Tiel op de juiste plaats. Waar deze glassoort tegenwoordig als fraaie decoratie gebruikt wordt, is glas in lood uit noodzaak ontstaan. De glassoort ontstond in de Middeleeuwen, omdat men toen nog geen grote glazen vlakken kon maken. De ruitjes in de glas in lood ramen waren niet zo groot, ongeveer een tiende deel van een vierkante meter. Via strips van lood werden de ruitjes aan elkaar verbonden. Op deze manier konden er grotere ramen gemaakt worden.
ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Klassieke uitstraling met glas in lood uit Tiel

Glas in lood van onze glashandel in Tiel is een prachtige optie om uw huis te verfraaien. Vooral in een oud huis werkt glas in lood zeer sfeerverhogend. Maar ook in de moderne architectuur wordt deze glassoort toegepast om nét dat extra accent te verkrijgen. Met glas in lood kunt u een persoonlijke compositie laten ontwerpen, waardoor er een uniek raam ontstaat. Zo’n persoonlijk ontworpen raam geeft een extra dimensie aan het eigen huis. Daarnaast hoeven ramen van glas in lood slechts incidenteel te worden gerepareerd of vervangen. U heeft er dus niet veel werk aan en kunt deze bewerkingen bovendien door de Tielse Glashandel laten uitvoeren.

Op maat gemaakt glas in lood

Laat u adviseren door de Tielse Glashandel over de mogelijkheden en toepassingen van glas in lood. Het samenstellen van de mozaïekachtige afbeeldingen in de glas in lood ramen is een kunst op zich. Dit is een zorgvuldig werkje en kan alleen door een specialist met kennis van de techniek en een artistieke inslag worden gedaan. Onze gespecialiseerde medewerkers verzorgen deze bewerkingen voor u. U ontvangt een op maat gemaakt raam van glas in lood uit Tiel.

Laat uw glas in lood isoleren

Het is mogelijk glas in lood panelen te isoleren door deze in de spouw van isolatieglas te monteren. Om een optimaal effect te creëren zijn tevens isolatie van de kozijnen en sponningen belangrijk. Een decoratieve functie gaat op deze manier hand in hand met energiereductie. Benieuwd wat glas in lood uit Tiel aan het karakter van uw woning kan toevoegen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0344-617790. Wij zijn op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bereikbaar en op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Indien u het contactformulier op de website invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u direct een offerte aanvragen of een mail sturen naar info@tielseglashandel.nl.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90