0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Innovatie in glas: Triple glas

 

Een van de nieuwste ontwikkelingen in de glasindustrie is de toepassing van Triple glas: een glassysteem dat is opgebouwd uit 3 glasplaten met daartussen stilstaande lucht. Het vervolg op de dubbele beglazing zoals u het al jaren kent. Een erg innovatief product welke u ook bij ons kunt bestellen.

Drievoudig of driedubbel glas

Drievoudig of driedubbel glas zorgt voor een grotere isolatie dan we tot nu toe gewend waren met dubbel glas. Doordat er bijna geen contact is tussen de buitenlucht en het binnenste glas, gaat er minimale energie verloren. Ook van condens is zo goed als geen sprake meer. Maar het isoleert niet alleen voor de warmte, ook hinderlijke geluiden blijven buiten. En hoe fijn is het als u nabij het raam werkt of zit en u voelt geen storende kou meer van het raam afkomen? Iets wat zeker het overwegen waard is bij een renovatie.

Duurzaamheid

Het triple glas gaat op korte termijn een vast onderdeel uitmaken van de duurzaamheidkeuze. Bij nieuwbouw, zowel als bij renovatie, worden de eisen met betrekking tot het minimaliseren van energieverbruik steeds verder aangescherpt. Triple glas zorgt voor een optimaal gebruik van de beschikbare warmte in huis: door de ramen gaat in ieder geval zo goed als niets verloren. En dat terwijl het vaak toch een groot oppervlakte kan beslaan. Een investering die zich op termijn zeker terug verdient.

Geschiktheid van triple glas

Niet voor elke woning is triple glas weggelegd. Een stevige glasconstructie vraagt ook een gedegen kozijn. Om in een bestaande woning ramen te vervangen door triple glas zullen onze experts op locatie kijken of dit haalbaar is. Uiteraard doen wij dit geheel vrijblijvend voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring in de glasbranche bent u bij ons verzekerd van vakkundig advies.

ons-bedrijf-tiel-min
Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.