0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Missie en visie

 

De Tielse Glashandel is klein begonnen in Tiel in 1975 en groot gegroeid na tientallen jaren kwaliteit leveren en servicegericht denken in de regio en daarbuiten. In de Betuwe en omgeving kent u ons als dé glasspecialist.

Wij zijn een bloeiend en erkend, ambachtelijk bedrijf met gecertificeerde medewerkers die, met het juiste diploma op zak, veel vakkennis en werkervaring hebben om u goed van dienst te kunnen zijn. Periodieke nascholing zorgt er voor dat wij kunnen blijven voldoen aan de, door ons, hoog gestelde eisen.

Wij werken in opdracht van verzekeraars, gemeentelijke en regionale instanties van overheid, woningbouwcorporaties, bedrijven, non-profit organisaties en de particulier.

U kunt bij ons terecht voor elk glasproject.

Onze visie:

Voorop blijven lopen met innovatie, vakkennis en servicegerichtheid en het naar uw wens onze glasservice aan blijven bieden in Tiel, de gehele Betuwe en omgeving.

Onze missie:

Wij staan voor duurzaamheid

  • Uw kapotte ruit wordt door ons ter recycling aangeboden, zodat het glas een tweede leven krijgt en het milieu niet vervuilt.
  • Isolerende beglazing zorgt voor comfort en een besparing op uw energiekosten. Dit betekent ook het sparen van onze fossiele brandstoffen die steeds schaarser worden.
  • Samen met de gemeentelijke en regionale instanties van overheid en het bedrijfsleven zijn wij steeds op zoek naar innovatieve oplossingen met glas die voor financiële -en milieubesparende maatregelen zorgen.

In onze geavanceerde werkplaats, waar veiligheid voorop staat, beschikken wij over de juiste apparatuur waarmee wij glas kunnen bewerken, snijden, slijpen en zetten volgens de hedendaagse eisen en montagevoorschriften.

Ons uitgebreide wagenpark zorgt voor een snelle service. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week zijn wij bereikbaar om uw glasschade te herstellen.

Wij adviseren u graag bij al uw vragen over de verschillende glassoorten en hun specifieke toepassingen.

De Tielse Glashandel B.V., uw adviseur en specialist voor een beter milieu met glas!

ons-bedrijf-tiel-min
Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.