Isolatieglas - dubbelglas

Isolatieglas

Vakgecertificeerd glasbedrijf

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

In bezit van B-VCA diploma

Isolatieglas bestellen is tegenwoordig vaak een must, omdat deze glassoort de isolatie van uw huis en daarmee het energielabel ervan verbeterd. Of het nu om warmte-isolatie, geluidsisolatie of een combinatie van beide gaat, bij de Tielse Glashandel adviseren we u graag. Wij werken met hoogwaardig Nowak Glas uit Duitsland en zijn Isopane dealer.

Lees meer over onze glassoortenBekijk onze speciale glassoorten

Bij onze glashandel kunt u isolatieglas voor ieder soort wens bestellen

Het isolatieglas dat u bij ons kunt bestellen in Tiel, bestaat uit twee of meer lagen floatglas. Tussen het binnen- en het buitenblad bevindt zich een zogenaamde spouw. Deze spouw is meestal gevuld met lucht of een isolerend gas. De kleuren zijn mooi en helder. Wie kiest voor isolatieglas, kiest niet alleen voor een lager energieverbruik of een beter energielabel. Omdat u minder hoeft te stoken, draagt u tevens bij aan de CO2-reductie. Isolatieglas maakt uw huis bovendien behaaglijk. Wist u dat isolatieglas meer kan doen, dan de warmte zo veel mogelijk binnen houden? De Tielse Glashandel heeft verschillende soorten isolatieglas waarin warmte-isolerende eigenschappen gecombineerd worden met zonwerende, geluidsisolerende of inbraakwerende eigenschappen. De keuze is aan u. Wij denken graag met u mee en ondersteunen u bij het maken van uw keuze.

Isolatieglas met verschillende eigenschappen

Isolatieglas wordt niet alleen gebruikt in vensters, maar ook in schuifpuien en deuren. Wilt u van uw huis en tuin zo veel mogelijk één geheel maken, kies dan voor een serre of aanbouw met isolatieglas. Ervaar de ruimte en geniet van het prachtige uitzicht. Voor extra veiligheid adviseren we u ons speciaal isolatieglas met inbraakwerende eigenschappen te bestellen. Ligt uw woning aan een drukke weg, dan kan isolatieglas met geluidsisolerende eigenschappen een uitkomst zijn. Kantoren krijgen een chique uitstraling met een façade van isolatieglas. Dat hier vaak gekozen wordt voor het bestellen van isolatieglas met zonwerende eigenschappen, zal u niet verwonderen. Kortom, kiest u voor licht en ruimte, kies dan voor isolatieglas!

Laat u adviseren over de mogelijkheden

Weet u al welk soort isolatieglas u gaat bestellen bij ons in Tiel? Vraag dan een offerte aan en bel naar 0344-617790 of mail naar info@tielseglashandel.nl. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Dan ondersteunen wij u graag en voorzien we u van persoonlijk advies. Wij zijn een gecertificeerde glashandel die veel ervaring met isolatieglas heeft, dus wij voorzien u altijd van een passend en deskundig advies.

Uw naam*

Evnt. bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Adres

Uw bericht