Isolatieglas - dubbelglas

Isolatieglas

Isolatieglas was vroeger een keuze. Tegenwoordig is het vaak een must. Of het nu om warmte-ïsolatie, geluidsisolatie of een combinatie van beide gaat, bij de Tielse Glashandel adviseren we u graag. Wij werken met hoogwaardig Nowak Glas uit Duitsland en zijn Isopane dealer.

Wat is isolatieglas?

Isolatieglas bestaat uit twee of meer lagen floatglas. Tussen het binnen- en het buitenblad bevindt zich een zogenaamde spouw. Deze spouw is meestal gevuld met lucht of een isolerend gas. De kleuren zijn mooi en helder. Wie kiest voor isolatieglas, kiest niet alleen voor een lager energieverbruik of een beter energielabel. Omdat u minder hoeft te stoken, draagt u tevens bij aan de CO2-reductie. Isolatieglas maakt uw huis bovendien behaaglijk. Wist u dat isolatieglas meer kan doen, dan de warmte zo veel mogelijk binnen houden? De Tielse Glashandel heeft daarom verschillende soorten isolatieglas. In deze soorten worden warmte-isolerende eigenschappen gecombineerd met zonwerende, geluidsisolerende of inbraakwerende eigenschappen. De keus is aan u. Wij denken graag met u mee.

Toepassingen van isolatieglas

Isolatieglas wordt niet alleen gebruikt in vensters, maar ook in schuifpuien en deuren. Wilt u van uw huis en tuin zo veel mogelijk één geheel maken, kies dan voor een serre of aanbouw met isolatieglas. Ervaar de ruimte en geniet van het prachtige uitzicht. Voor extra veiligheid adviseren we u ons speciale isolatieglas met inbraakwerende eigenschappen. Ligt uw woning aan een drukke weg, dan kan isolatieglas met geluidsisolerende eigenschappen een uitkomst zijn. Kantoren krijgen een chique uitstraling met een façade van isolatieglas. Dat hier vaak gekozen wordt voor isolatieglas met zonwerende eigenschappen, zal u niet verwonderen. Kortom, kiest u voor licht en ruimte, kies dan voor isolatieglas.

Isolatieglas bestellen?

Wilt u isolatieglas bestellen, mail of bel ons dan en vraag een offerte. Wilt u liever dor ons gebeld worden over isolatieglas, vul dan het contactformulier op deze website in. We reageren zo snel mogelijk!