0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Duurzaam glas

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Duurzaam glas is een nieuwe trend die tegenwoordig in steeds meer panden wordt toegepast. Vanwege de vele voordelen voor mens en milieu juichen we deze ontwikkeling bij de Tielse Glashandel alleen maar toe. Reden waarom u bij ons vele mogelijkheden heeft wat betreft duurzaam glas!

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Profiteer van de vele voordelen van duurzaam glas

Welke eigenschap maakt glas nu duurzaam? Dat heeft voornamelijk te maken met de isolerende eigenschappen van glas, bijvoorbeeld bij dubbelglas, glas met vullingen of glas met coatings. Isolerend glas houdt namelijk tocht en warmte tegen, waardoor de temperatuur in uw ruimte perfect gereguleerd blijft. Dit betekent dat u bij kou minder hard hoeft te stoken en bij warmte minder energie hoeft te verbruiken om de ruimte te verkoelen. Duurzaam glas is dan ook niet alleen een milieuvriendelijke oplossing, maar bespaart u ook geld én biedt u meer comfort.

Een glasbedrijf met het Duurzaam Herstel-certificaat

Als professionele glaszetter uit Tiel zijn we trots dat ons werk beloond is met een Duurzaam Herstel-certificaat. Dit betekent dat we op een duurzame manier reparatie, herstel en onderhoud uitvoeren. Het Duurzaam Herstel-certificaat is ontwikkeld en wordt beheerd door klanten, wat het extra waardevol voor ons maakt. U bent er bij ons dan ook van verzekerd dat we duurzaam glas van hoogwaardige kwaliteit leveren en plaatsen, waarbij de productie met het oog op het milieu en onze samenleving heeft plaatsgevonden. En dat altijd tegen een scherp tarief!

ons-bedrijf-tiel-min

Bestel uw glas direct

Of u nu in een verbouwing zit, onlangs verhuisd bent of een nieuw huis gaat bouwen: uw glaswerk laat u plaatsen door de Tielse Glashandel in Tiel. Bestel uw duurzaam glas daarom direct door een offerte bij ons aan te vragen. Heeft u vragen over duurzaam glas? Wij beantwoorden ze graag. Bel hiervoor naar 0344-617790, mail naar info@tielseglashandel.nl of vul het contactformulier in.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.