0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Glaszetter Tiel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Glaszetter in Tiel

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter in Tiel? Een glasbedrijf met veel ervaring, dat persoonlijke service en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en uw woning in Tiel van op maat gemaakt glaswerk voorziet? Zoek dan niet verder en schakel de specialisten van de Tielse Glashandel in.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Waar we als glaszetter uit Tiel u mee van dienst kunnen zijn

Als professioneel glasbedrijf uit Tiel bieden we onze klanten een brede dienstverlening aan. Zo kunnen we uw woning van diverse soorten nieuwe beglazing voorzien, waaronder:

Daarnaast plaatsen we graag nieuwe kunststof kozijnen als uw oude kozijnen aan vervanging toe zijn. Wist u dat de vakkundige medewerkers van ons glasbedrijf uit Tiel niet alleen werkzaam zijn als kozijnen- en glaszetter, maar ook expert zijn in glasherstel? Mocht bepaald glaswerk van uw woning in of nabij Tiel beschadigd zijn, of dit nu een haarscheur of een compleet gebarsten ruit betreft, dan zijn wij hét glasbedrijf dat uw glas snel en vakkundig herstelt. We herstellen de beschadigde ruit met de meest moderne technieken of we vervangen het glaswerk indien herstel niet meer mogelijk is.

Neem nu contact op met ons glasbedrijf uit Tiel

Als professionele glashandel beschikken we over diverse certificaten, waaronder het ISO-, VCA- en PSO-certificaat. Het Duurzaam Herstel-certificaat is ons ook toegekend, wat betekent dat we op een duurzame manier reparatie, herstel en onderhoud uitvoeren. Wilt u meer informatie over de diensten we uitvoeren als glaszetter uit Tiel? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0344-617790, per e-mail via info@tielseglashandel.nl of door het contactformulier in te vullen.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90