0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Glashandel Tiel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Onze glashandel in Tiel

Zoekt u een gecertificeerde glashandel in Tiel omdat u een kapotte ruit heeft? Wilt u uw woning laten voorzien van isolatieglas? Zoekt u glaszetters voor een renovatieproject? Bij de Tielse Glashandel bent u aan het juiste adres voor al uw glaswensen! Deze specialist is er voor u bij glasschade, maar ook bij het plaatsen van nieuwe beglazing.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Onze glashandel in Tiel is in de regio Rivierenland het enige vakgecertificeerde glasbedrijf

De glaszetters en glasmonteurs van onze glashandel in Tiel zijn volgens de hoogste standaarden in de branche geschoold. Voor u biedt dit de volgende voordelen:

  • Onze medewerkers beschikken over aantoonbare kennis van glas en beschikbare glasproducten. Hierdoor kunnen zij u altijd adviseren over de voor u juiste glastoepassing.
  • Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de meest recente beglazings- en/of montagevoorschriften. Hiermee bent u ervan verzekerd dat het glas altijd met behulp van de nieuwste technieken en methoden wordt geplaatst.
  • Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving.
  • Onze medewerkers weten wanneer en hoe veiligheidsbeglazing moet worden toegepast.
  • Onze medewerkers zijn in het bezit van een B-VCA diploma. Hierdoor zijn onze medewerkers zich bewust van de risico’s van glasplaatsen en kunnen zij hier veilig mee omgaan.

De glasspecialist in standaard en speciaal glas

U kunt ons inschakelen voor al uw werkzaamheden met glas. Denk daarbij bijvoorbeeld aan glasherstel, maar ook aan het plaatsen van nieuwe beglazing. Laat onze glashandel in Tiel bijvoorbeeld isolatieglas leveren en maak uw woning zo energiezuiniger. Wilt u uw woning voorzien van een prachtig glas-in-loodraam? Ook dat is mogelijk! Het maakt niet uit of u op zoek bent naar standaard glassoorten of een speciale glassoort nodig heeft. Onze glashandel in Tiel is de juiste partner voor al uw werkzaamheden met glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.