0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Glasherstel in Tiel

 

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

Glasherstel in Tiel

De Tielse Glashandel is er om u te voorzien van glasherstel in Tiel. Het maakt niet uit of u ons nodig heeft voor het repareren van een haarscheur of het vervangen van een compleet gebarsten raam. Ons bedrijf uit Tiel staat voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen om de opgelopen schade zo snel mogelijk te herstellen.

ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Snel en vakkundig glasherstel volgens de laatste ontwikkelingen

Als u uw glasherstel door onze glashandel laat uitvoeren, bent u altijd verzekerd van een snelle en vakkundige service. Wij zijn gecertificeerd en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van glas. Als u uw glas door ons laat repareren, weet u zeker dat dit goed gebeurt. Is uw glas in zoverre beschadigd dat het vervangen moet worden? Dan is plaatsing van nieuwe beglazing van een stevigere glassoort een mogelijkheid. Wij bieden verschillende stevige glassoorten aan, zoals onder andere draadglas. Daarnaast kunt u ervoor kiezen gelijk de isolatie van uw woning te verbeteren door isolatieglas te plaatsen.

Kies voor onze snelle service bij het herstellen van glas

Beschadigd glas is altijd vervelend, zeker als het een raam van uw woning betreft. Dan wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk iemand beschikbaar is om te zorgen voor glasherstel. De Tielse Glashandel biedt daarom snelle service aan. Neem snel contact met ons op voor het herstellen van uw glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90

Tielse glashandel B.V.