0344 - 61 77 90

info@tielseglashandel.nl

Glasherstel Tiel

Vakgecertificeerd glasbedrijf

24/7 beschikbaar

In bezit van B-VCA diploma

De Tielse Glashandel is er niet alleen voor het zetten van nieuwe ramen, maar ook voor glasherstel in Tiel bij schade. Het maakt niet uit of u ons nodig heeft voor het repareren van een haarscheur of het vervangen van een compleet gebarsten raam. Wij staan voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen bij het herstellen van de schade.
ons-bedrijf-tiel-min

Hebben we je al overtuigd? Neem nu contact op!

ons-bedrijf-tiel-min

Snel en vakkundig glasherstel volgens de laatste ontwikkelingen door experts uit Tiel

Als u uw glasherstel door onze glashandel in Tiel laat uitvoeren, bent u altijd verzekerd van een snelle en vakkundige service. Onze glashandel is vakgecertificeerd en daarnaast altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van glas. Als u uw glas door ons laat repareren, weet u zeker dat dit goed gebeurt. Is uw glas in zoverre beschadigd dat het vervangen moet worden? Denk er dan over na om het glas door een stevigere glassoort te laten vervangen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit draadglas of gelaagd glas. Wilt u gelijk de isolatie van uw woning verbeteren? Dan is isolatieglas een goede oplossing. Met dit glas vermindert u het warmteverlies en bespaart u op uw stookkosten. Is uw kozijn ook beschadigd geraakt? Laat deze dan vervangen door ons, wij leveren namelijk ook kunststof kozijnen.

Kies voor onze snelle service

Beschadigd glas is altijd vervelend, zeker als het een raam van uw woning betreft. Dan wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk iemand beschikbaar is om het glasherstel in Tiel te bezorgen. De Tielse Glashandel heeft daarom een snelle service. Vraag vandaag nog een offerte aan, dan komen wij zo snel mogelijk uw schade repareren. U bereikt ons via 0344-617790 of info@tielseglashandel.nl.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Geslepen Glas

Geslepen glas heeft een fraaie rand of structuur door slijpwerk. Er kunnen figuren of facetten worden aangebracht in glas. Dit zijn twee verschillende dingen. Figuren worden pas later aangebracht in het glas. Lees meer over geslepen glas.

Glas-in-lood-speciaal-glas-min

Kogelwerend Glas

Kogelwerend glas biedt de extra zekerheid die gewenst is op plekken waar de veiligheid van groot belang is. Wij leveren kogelwerend glas voor vele toepassingen en in elke gewenste maat. Lees hier meer over kogelwerend glas.

Group 66

Onze contactgegevens

Tielseweg 36a
4012 BK Kerk-Avezaath
Gelderland, Nederland

info@tielseglashandel.nl

Hulp nodig? Bel ons!

T. 0344 - 61 77 90